نکات مهمیف وجود دارند که در تهیه خیارشور درجه یک باید رعایت شود در ادامه در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد.
آماده سازی آب نمک با آب گرم، روند ترشی را سرعت می بخشد.
خرید میوه های درشت خیار و ترشی آن میوه های توخالی نامطلوبی به ما می دهد.
استفاده از آب تمیز ترجیح داده می شود و آب لوله کشی ترجیح داده نمی شود تا از پدیده سیاه شدن ترشی ها به دلیل وجود اکسیدهای آهن جلوگیری شود.
در صورتی که بخواهیم ترشی ها را برای مدت طولانی نگهداری کنیم، به لطف افزایش غلظت آب نمک به 10-15٪ پس از سه روز سبز شدن.
برای جلوگیری از چروک شدن نامطلوب ترشی، نگهداری طولانی مدت ترشی در غلظت بالاتر از 15 درصد ترجیح داده نمی شود.
در مورد مصرف ترشی با غلظت بالا باید یک روز قبل از خوردن آن را رقیق کنیم. این کار با تغییر محلول به غلظت 8 درصد انجام می شود.
خیار شور عطا از خیار خوشمزه و ترد و سبزیجات تازه و معطر تهیه می شود.
این محصول بدون مواد نگهدارنده و افزودنی های غیر مجاز تهیه شده است.
خیارشور پاستوریزه ده ها سال است که در ایران تولید می شود. خیارشور با برخی از وعده های غذایی مانند ساندویچ های خانگی بسیار خوشمزه و لذیذ است. مراحل تهیه خیارشور زمان زیادی می برد.
صنایع غذایی آتا با تولید خیارشور درجه یک این امکان را برای شما فراهم کرده است که در زمان نیاز به آن ها دسترسی داشته باشید.
خیارشور حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است و هر کدام از این عناصر فواید سلامتی خاصی دارند. آب نمک خیارشور نیز حاوی مقدار کمی کربوهیدرات است.
هر 30 گرم خیار شور حاوی 2.91 کالری انرژی، 0.45 گرم قند، 0.03 گرم چربی، 1.2 گرم نمک و بدون اسیدهای چرب غیراشباع ترانس است.