روش هایی که با آن بوی بد ماهی سالمون کیلویی را می توانید از بین ببرید

در فروشگاه ها، اغلب می توانید ماهی سالمون کیلویی را پیدا کنید.

در همان نزدیکی سالمون صورتی، قزل آلا، سالمون جورابی یا ماهی قزل آلا قرار دارد.

آنها شبیه به هم هستند، گوشت از همان رنگ روشن مشخص است.

ماهی قزل آلا چه تفاوتی با ماهی قزل آلا یا ماهی قزل آلا صورتی دارد، ماهی سالمون چقدر به آن نزدیک است؟

آیا حتی چنین ماهی  ماهی قزل آلا وجود دارد؟

بیایید سردرگمی ایجاد شده در مورد ماهی خوشمزه، سالم و چند طرفه را درک کنیم.

با نگاهی به آینده، بیایید بگوییم که ما در اینجا توضیح داده ایم که ترشی هر ماهی قرمز در خانه چقدر خوشمزه است، و در اینجا دستور العمل های گام به گام برای قطعات کم نمک و ماهی خال مخالی کامل نمک زده در آب نمک آورده شده است.

ماهی

آیا همه ماهی های قرمز ماهی سالمون هستند؟

برای شروع، ماهی قزل آلا یک ماهی خاص نیست، بلکه نام رایج برای یک خانواده بزرگ و متنوع از Salmonidae است.

همه گونه های فوق در دو جنس اصلی آن قرار می گیرند: ماهی قزل آلا نجیب سالمو و ماهی آزاد اقیانوس آرام Oncorhynchus.

تقریباً همه ماهی قزل آلا دارای رنگ غیرعادی و روشن گوشت هستند که از صورتی روشن تا قرمز تیره متغیر است و همچنین مقدار کمی استخوان بین عضلانی دارد.

علیرغم شباهت آشکار، نمایندگان ماهی قزل آلا نه تنها از نظر ظاهر، بلکه در ترکیب بیوشیمیایی، ارزش غذایی و محتوای چربی با یکدیگر متفاوت هستند.

ماهی قزل آلا سرشار از ویتامین های A، PP، B7 (H)، C، D، E، B12 و همچنین اسیدهای چرب ارزشمند امگا 3 و امگا 6 است که حاوی بیش از 20 عنصر کمیاب ضروری برای بدن انسان است.

روی، سلنیوم، منیزیم، فسفر، پروتئینی که به راحتی هضم می شود، احساس سیری طولانی تری ایجاد می کند.