اگر فکر میکنیدکیوی طلایی همان کیوی میوهای سبز رنگ با پوست پرزدار است، در اشتباهید.
انواع مختلفی وجود دارد که هم در پوست صاف و هم از نظر پالپ بسیار غیرمعمول متفاوت هستند، از جمله کیوی طلایی است.
کیوی زرد یک کنجکاوی است، اما قطعا ارزش امتحان کردن را دارد. طعم و مزه آن با میوه های کلاسیک متفاوت است و مطمئناً خوشحال خواهید شد. کیوی زرد فوایدی برای سلامتی دارد، برای دسر مناسب است، اما خوردن آن به صورت تازه خوشمزه تر است.
برای امتحان کردن چنین میوه ای غیرمعمول، می توانید کیوی را در فروشگاه اینترنتی ما خریداری کنید. هزینه کیوی کم است و بنابراین شما این فرصت را دارید که به طور مرتب خود و عزیزان خود را با کیوی طلایی سالم نوازش کنید.
کیوی طلایی نسبتاً اخیراً – در پایان قرن بیستم پرورش داده شد. زرد کیوی در داخل سبز نیست، اما دارای رنگ طلایی مایل به زرد است – از این رو نام آن است.
همچنین از نظر اندازه و شیرینی بیشتر پالپ و عدم قابض بودن با معمولی متفاوت است.
پالپ حتی سایه های عسلی دارد. می توانید آن را با قاشق بخورید یا پوست میوه را از یک پوست نرم نرم جدا کنید.
این محصولی است که به سرعت خراب می شود و بنابراین ارزش آن را ندارد که خوردن آن را به تعویق بیندازید. کیوی زرد نیز میوه ای است که پس از کندن از درخت می رسد.
کیوی را می توان تازه مصرف کرد و به دسرها اضافه کرد، اما همچنین به عنوان پایه ای برای تهیه مارمالاد، ترکیب و سس های مختلف عمل می کند.
همچنین می توان از آن به عنوان همراه با گوشت یا ماهی استفاده کرد.
طلای کیوی دارای ویژگی های مفید زیر است:
- محتوای کالری کمی دارد و بنابراین یک محصول رژیمی محسوب می شود.
- به مبارزه با آترواسکلروز کمک می کند؛
- کار دستگاه گوارش را بهبود می بخشد؛
- با استفاده منظم، به مبارزه با سرطان کمک می کند.