ادویه کاری خورشتی پوست شما را جوان می کند

کاری خوش طعم، با بوی تند، چاشنی مبتنی بر ادویه است ادویه کاری خورشتی که در غذاهای شرقی معمول است. در انواع مختلفی وجود دارد.

می توان آن را با غذاهای مختلف، هم گوشت، هم ماهی و هم سبزیجات ترکیب کرد. کاری چیست نحوه استفاده از ادویه در آشپزیاگرچه ما آن را به عنوان یک ادویه می خریم.

کاری در واقع ترکیبی از ادویه ها است. شناخته شده ترین آن از هند می آید، جایی که، با این حال، این نام را ندارد.

در واقع به نظر می رسد این انگلیسی ها بودند که این ترکیب پودری ادویه را با نام «کاری» تعمید دادند!

درون کاری معمولا گشنیز، زیره، فلفل چیلی یا سیاه، دانه خردل و زردچوبه وجود دارد که رنگ زرد را می دهد. اما کاری همه یکسان نیست!

بسته به ادویه های استفاده شده و تعداد آنها، طعم و بو و همچنین نام و رنگ آن تغییر می کند.

ادویه

از کاری می توان برای تهیه بسیاری از دستور العمل های خوشمزه استفاده کرد.

در هند معمولاً آن را به خورش‌ها اضافه می‌کنند و در تمام مدت زمان مورد نیاز دستور پخت، همراه با سایر مواد باقی می‌مانند.

وقتی در غذاهای گوشتی یا ماهی که در آنها برنج نیز وجود دارد استفاده می شود، کاری را می توان به سس همراه اضافه کرد.
در حالی که در دستور العمل های دیگر، این پودر را در پایان پخت اضافه می کنند و آن را با مواد دیگر مخلوط می کنند.

کاری معمولاً برای طعم دادن به گوشت ها، به خصوص گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون استفاده می شود، که با آن بسیار خوب است.

به عنوان مثال، برای تهیه یک کاری مرغ عالی، و همچنین برای چاشنی برنج ساده.علاوه بر این، کاری برای تهیه غذاهای مبتنی است.

بر ماهی یا یک غذای سبزیجات خوشمزه نیز عالی است. مانند تابه کاری سبزی مخلوط با بادمجان، کدو سبز، فلفل زرد، سیب زمینی، گوجه فرنگی پیاز، در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد حدود 40 دقیقه بپزید تا سبزیجات خوب قهوه ای شوند.

آیا می دانستید دسرها را می توان با کاری نیز تهیه کرد.

در واقع، به جای (یا همراه) میخک یا دارچین کلاسیک تر، برای تهیه کیک و بیسکویت نیز استفاده می شود. نتیجه مشخصا خاص و بسیار معطر است.