با سس سیر کاله می توانید بیماری انگل خود را درمان کنید

دستور زیر یک دستور پخت معمولی سس سیر کاله است و به دلیل طعم شدید سیر آن شناخته شده است. این نه تنها به عنوان پیش غذا مصرف می شود، بلکه سس بسیار خوبی برای گوشت، ماهی و سبزیجات است.

پس از آماده شدن و بسته بندی خوب، می توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد. می توانید با مواد زیر یک سس مایونز برای 12 نفر تهیه کنید.

مواد لازم:

  • 1 پیمانه نمک
  • تخم مرغ 1 عدد (25 گرم)
  • فلفل سیاه در صورت درخواست
  • 6 حبه سیر (100 گرم)
  • 1 لیوان روغن (150 میلی لیتر)
  • ½ لیمو ترش (50 میلی لیتر)
  • ¼ قاشق چایخوری (3 گرم) خردل
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده (3 گرم)

ساخت:

سیر را پوست بگیرید و له کنید.

آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

در حین مخلوط کردن، تخم مرغ و ادویه (خردل، فلفل و نمک) را اضافه کنید.

سپس روغن را اضافه کنید تا قوام سس مایونز به آن برسد.

سس

مخلوط را در قابلمه بریزید و با بیسکویت، نان تازه یا سوخاری یا هویج سرو کنید.

سس مایونز سیر خوشمزه و کلاسیک است. با این حال، سس هایی که می توانید با سیر درست کنید، فقط سس مایونز نیستند.

در زیر ما چند دستور العمل مختلف سس دیگر را به شما ارائه خواهیم داد.

این یکی دیگر از دستور العمل های سس سیر خانگی است.

سیر تفت داده شده طعم “پخته” بیشتری به آن می دهد و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست.

می توان از آن به عنوان یک سس خوشمزه با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات استفاده کرد.

شاید شما هم با افرادی برخورد کرده باشید که در اوایل روز یا قبل از روزه داری سیر می خورند.

حقیقت این است که این عمل هنوز هم بسیاری از مردم را شگفت زده می کند.

این شاید به دلیل طعم ناخوشایند سیر باشد.

با این حال، افرادی که به طور مکرر سیر مصرف می کنند، از فواید آن برای عملکرد صحیح بدن آگاه هستند.